Korišćenje tableta za organizaciju događaja

5 načina da iskoristite tablet na događaju

Digitalizacija je uveliko stigla i spremna je da ostane ovde! Tableti postaju sve popularniji, funkcionalniji i kvalitetniji, što ih čini veoma interesantnim za organizatore događaja.

Ovaj uređaj je postao interaktivniji, zanimljiviji i povoljniji nego ranije, što mnoge događaje može da učini interesantnijim i sadržajnijim. Pročitajte koji su sve načini na koje možete koristiti tablet na događaju i tako unaprediti svoj sadržaj.

#1 Koristite tablet kao meni ili informativnu karticu

Na svakom stolu možete postaviti po jedan tablet, na kom će stajati meni, sa svim detaljnim opisima i slikama, koji će dati potpunu informaciju o određenom jelu. Tablet je uređaj na kom možete mnogo opširnije i detaljnije opisati svaki obrok, ili dati sve potrebne informacije koje su potrebne posetiocima.

Tablet računar u organizaciji događaja

Na tabletu možete uvesti i posebnu aplikaciju, uz pomoć koje posetioci mogu izabrati hranu koju žele, a informacija će odmah doći do kuhinje. Ukoliko želite da se na tabletu nalaze samo detaljne informacije i fotografije, jedan tablet možete staviti na ceo švedski sto.

#2 Ankete se fenomenalno mogu sprovesti na tabletu

U toku događaja svaki posetilac može dobiti tablet, uz pomoć kog će interaktivno učestvovati sa govornikom, popunjavajući anketu i odgovarajući na pitanja. Oako se neće gubiti vreme na pojedinačna pitanja, a govornik će rezultate ankete videti odmah, što se može dalje komentarisati i debatovati.

Ovi tableti mogu biti korišćeni za anketu, za odgovaranja na govornikova pitanja, ili za postavljanje pitanja za govornika. Veoma praktičan metod, koji štedi vreme i energiju.

#3 Tablet može koristiti kao odlična platforma za koordinaciju

U kalendaru možete podesiti datum održavanja događaja, ali i sve obaveze koje treba da se ispune pre samog događaja. Možete uneti sve sastanke, listu stvari koju je potrebno obaviti do određenog datuma i slično.

U toku samog događaja, možete koristiti tablete za koordinaciju i komunikaciju u timu. Aplikacije poput Slack-a, Trello-a i slično su veoma korisne, jer se u trenutku unose stvari koje su odrađene ili su u procesu izrade.

U svakom trenutku svako može da zna šta se trenutno dešava, kao i šta je sledeći zadatak. Tableti su veoma pogodni, jer imaju veći ekran od telefona i sve informacije su značajno preglednije.

#4 Umrežavanje posetilaca donosi mnogo koristi

Ukoliko vaš budžet to dozvoljava, svakom posetiocu možete umesto papira i agende, pokloniti po tablet. Svi tableti treba da imaju aplikaciju samog događaja, kako bi gosti koristili aplikacije koje ste vi predložili, i kako biste ih podstakli da ih skinu sa interneta.

Sve društvene mreže koje budu skinuli, biće od velike koristi, jer će komunikacija biti kvalitetnija i sadržanija, s obzirom na to da će tehnički više ljudi moći da govori, i da predloži, ili pita nešto važno.

Korišćenje tablet računara za potrebe specijalnog događaja

Na tablete možete staviti i čekiranje, kako biste smanjili ogromne redove u trenutku kada svi posetioci počnu da dolaze. Više neće biti potrebe za zaustavljanjem na ulazu, a vi ćete smanjiti broj potrebnih volontera, koji bi morali da prođu kroz spisak i zabeleže ko je došao.

Tabletima je značajno opala cena u kratkom vremenskom roku, ali i dalje predstalvjaju veoma lep poklon za posetioca. Osim toga, ulaganje u njih će se vratiti odmah tokom događaja, jer će on biti mnogo kvalitetniji i organizovaniji.

#5 Koristite tablete za fotkanje

Posetioci mogu koristiti tablete kako bi napravili zanimljive fotografije i zabavili se za vreme događaja. Zabavni okviri mogu doprineti raspoloženju posetilaca. Dozvolite svim posetiocima i učesnicima da fotke koju budu slikali sa tabletom, pošalju na svoj mejl ili da ih podele na društvenim mrežama, uz haštag događaja.

Fotografisanje tablet računarom na događaju

To će mnogo doprineti marketingu samog događaja, a posetioci će se dosta zabaviti.

Evento – profesionalna organizacija događaja

Ukoliko niste spremni da samostalno organizujete događaj, sve obaveze i organizaciju prepustite nama. Mi ćemo za vas organizovati baš onakav događaj kakav ste želeli, a vi ćete moći da se opustite i uživate u razgovoru sa posetiocima.

decor