Organizacija korporativnih proslava

Korporativne proslave Beograd - usluge koje pružamo pri organizaciji

Možemo vam ponuditi pomoć u svim segmentima organizacije korporativne proslave - od idejnog rešenja i koncepta događaja, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja dogovorenih planova. Usluge koje imate na raspolaganju su:

Koncept

Izrada koncepta i konsalting prilikom planiranja poslovne proslave, kao i izrada programa proslave.

Prostor i oprema

Obezbeđivanje tehničke opreme i odabir adekvatnog prostora za održavanje poslovne proslave.

Osoblje

Angažovanje prevodilaca, hostesa, moderatora i ostalog osoblja u zavisnosti od vrste proslave.

Štampa

Obezbeđivanje i izrada štampanih materijala za tematske proslave (majice, posteri…).

Ketering

Predlog selekcije i obezbeđivanje hrane i pića, u zavisnosti od vrste same proslave.

Briga o gostima

Pozivanje gostiju sa vašeg ili našeg internog spiska, kao i organizacija boravka gostiju.

Za sve korporativne proslave moguća je izrada detaljnog budžeta i finansijsko planiranje, kao i ostale aktivnosti za koje procenite da su vam potrebne.

Korporativne proslave za sve prilike

Proslavite u velikom stilu! Proslava nove poslovne saradnje, uspešnog kvartala, rekordnog profita ili proslava za strane partnere i saradnike. Evento će vaše poslovne proslave postaviti na viši nivo.

Imate li jasnu viziju vaše proslave, ili možda, samo ideju kako želite da vaša proslava izgleda, ali ne znate kako da uklopite sve kockice? Evento vam može pomoći u svakom koraku organizacije proslave, od osmišljavanja koncepta, odabira mesta za proslave, keteringa, pronalaženje osoblja, pa do pozivanja gostiju i pronalaženje adekvatnog smeštaja za njih i prevoza do same proslave.

Na osnovu informacije o vašoj nameri, organizacija postaje zaista lakši proces. Informacije kao što su broj gostiju, željena atmosfera događaja i vreme trajanja nam omogućava da suzimo izbor potencijalnih prostora za proslave, keteringa i samog koncepta događaja. Možemo vam pomoći sa odabirom koncepta događaja, da li će biti koncipiran kao banket ili koktel, da li je potrebno obezbediti VIP tretman ili ležerniju varijantu; zatvoren događaj za odbarani broj zvanica ili događaj o kojem će se pričati u javnosti. Ukoliko vam je namera da o vašoj proslavi postoji opširna medijska pokrivenost, Evento sarađuje sa brojnim medijskim organizacijama koje će vašem događaju pružiti potpuno novi nivo i doprineti da događaj ostane zapažen u javnosti.

Nemate ideju na koju mesto biste odveli poslovne goste iz inostranstva? Naši timovi imaju iskustva kada je ideja impresionirati ili animirati poslovne partnere, što predstavlja veliki korak u ostvarenju saradnje.  Normalno je da želite da ugostite poslovne goste i pružite im osećaj komfora i približite deo atmosfere života u prestonici. Mogućnost za korporativne proslave u Beogradu su brojne. Evento će vam pomoći da izaberete pravi način za ugošćavanje poslovnih partnera i otvaranja terena za prosperitetnu poslovnu saradnju. Iskustvo nam omogućava da odredimo optimalan izbor na osnovu kulture i zemlje porekla vaših gostiju, a u bliskoj saradnji sa vama možemo da pronađemo najbolje rešenje. U svakom slučaju, sarađivaćemo zajedno kako bismo vaše zamisli preveli u realnost.

Proslava poslovnih uspeha

Vaš biznis je ostvario veoma prosperitetni kvartal, uspešno lansiranje proizvoda ili rekordnu prodaju? Nagradite sebe i svoje zaposlene na pravi način.

Prijem za strane partnere

Želite da ugostite kolege ili potencijalne partnere iz inostranstva i pružite im maksimalan ugođaj, ali nemate ideju gde biste odveli goste? Evento će vam pomoći da ugostite partnere na pravi način.

Dodele nagrada

Svečane prilike kao što su dodele nagrada zahtevaju veliku pažnju na detalje i posvećenost organizaciji. Fokusirajte se na važne stvari, a prepustite nama organizaciju događaja.

Proslava praznika

Kompanijske proslave praznika su odličan način da se među vašim zaposlenima ojača duh zajedništva i pripadnosti.

Proslava godišnjice firme

Godišnjica firme ili kompanije je često izazovna za organizaciju. Uz Evento, oslobođeni ste stresa oko organizacije, a proslave firmi su nezaboravne i u velikom stilu!
Info image 1
Info image 2

Evento - Organizacija korporativnih proslava za pamćenje

Dogovor o organizaciji događaja podrazumeva da možete izabrati našu celokupnu ponudu, ili samo segmente koji su vam potrebni.

Aktivnost na organizaciji željenog događaja za klijenta izvodi se sa stepenom ucešća koji sami odaberete – od potpune uključenosti u sve segmente organizacije, do celokupne organizacije po sistemu ,,ključ u ruke”, gde mi preuzimamo celokupnu organizaciju, a vi samo dolazite na proslavu.

  • Organizacija korporativnih proslava za sve povode i događaje
  • Evento ima znanje da vaš specijalan dan učini izvanrednim
  • Bilo da planirate malu proslavu ili slavite veliki događaj

Pošaljite nam upit za organizaciju događaja

    Ili direktno pozovite našeg specijalistu za organizaciju događaja: 064 969 99 69 | WhatsApp | Viber