Proslava Nove godine za firme - Organizacija Nove godine

Usluge koje pružamo pri ogranizaciji proslava Nove godine

Proslava Nove godine za firme, kompanije i vaše krugove saradnika i poznanika može biti pravi izazov. Mi smo tu da vam pomognemo kada je u pitanju svaki aspekt organizacija Nove godine, počevši od kreativnih ideja, koncepta, konsaltinga do planiranja i logistike ugovorenog plana. Usluge koje imate na raspolaganju su:

Koncept

Izrada koncepta i konsalting prilikom planiranja i izrade programa proslave Nove godine.

Prostor i oprema

Obezbeđivanje tehničke opreme i odabir adekvatnog prostora za održavanje proslave.

Osoblje

Angažovanje prevodilaca, hostesa, moderatora i ostalog osoblja za proslavu Nove godine.

Štampa

Obezbeđivanje i izrada štampanih materijala za tematske proslave (majice, posteri…).

Ketering

Predlog selekcije i obezbeđivanje hrane i pića u zavisnosti od vrste proslave Nove godine.

Briga o gostima

Pozivanje gostiju sa vašeg ili našeg internog spiska, kao i organizacija boravka gostiju.

Za vašu proslavu Nove godine moguća je izrada detaljnog budžeta i finansijsko planiranje, kao i ostale aktivnosti za koje procenite da su vam potrebne.

Prepustite nam organizaciju proslave Nove godine

Budite drugačiji, budite kreativni i ponosni na to kako vaša proslava Nove godine uz našu pomoć dobija novu dimenziju. Uz stručnost našeg tima, umeće i ideje ne možete da pogrešite!

Bilo da je u pitanju  novogodišnja proslava za firme, kompanije ili vaš poseban krug ljudi, Evento tim će odgovoriti na vaše najzahtevnije želje.

Uz vrhunski kvalitet naših usluga koje pokrivaju svaki segment proslave Nove godine bićete u prilici da se opustite i uživate u krajnjem rezultatu. Posle naporne godine, različitih uspona i ponekih padova, zaslužili ste proslavu Nove godine u velikom stilu, koja će sve vaše zvanice očarati kompletnim izgledom i organizacijom.

Svaka je Nova godina proslava za sebe, i treba je tako posmatrati jer ćete samo na taj način sebi i ljudima kojima želite priuštiti magičan momenat kojim ćete da ispratite stare uspehe i dočekate nove. Bilo da imate ideju o vašoj idealnoj viziji proslave ili želite da nama prepustite čitav proces, mi smo radi da vam izađemo u susret. U to ćete se uveriti čim nam budete poverili zadatak koji se tiče organizacije proslave. Uz minimum vaših tehničkih smernica, odabraćemo idealni prostor pogodan za vaš broj zvanica, najukusniji ketering i jedinstveni koncept kojim ćemo nadmašiti sva vaša očekivanja.

Ukoliko želite da organizacija proslave Nove godine dobije razmeru medijske zapaženosti, možete računati na našu pomoć. Naime, Evento sarađuje sa brojnim medijskim organizacijama koje će obezbediti da vaš poseban događaj bude javno propraćen. Za koji god vid da se odlučite kada je u pitanju organizacija novogodišnje proslave, bilo da je ležerna ili VIP zabava, sve što vam treba je naš tim!

Ne zaboravite da osim proslava Nove godine za firme i kompanije, pružamo usluge za sve tipove posebnih događaja ili korporativnih proslava. Upriličite vaš poseban dan i uživajte u njemu bez bojazni da će mu i najmanja nepredvidljivost staviti senku na povod slavlja. Tu smo u vašim najsrećnijim momentima da ih učinimo još spektakularnijim.

 Proslave praznika

Proslava Nove godine za firme i kompanije je odličan način da se jača i neguje timski duh i stvara osećaj zajedništva i pripadnosti kolektivu.

Proslava uspešne godine

Proslavite godinu iza sebe na pompezan način i nagradite sebe i svoje zaposlene adekvatnom zabavom.

Dodele nagrada i poklona

Svečane prilike poput proslava Nove godine mogu da na vaš zahtev sadrže dodelu nagrada ili razmenu poklona. Mi ćemo se se baviti organizacijom, a vi se fokusirajte na važne stvari.

Info image 1
Info image 2

Evento - Organizacija Nove godine za pamćenje

Dogovor o organizaciji događaja podrazumeva da možete izabrati našu celokupnu ponudu, ili samo segmente koji su vam potrebni.

Aktivnost na organizaciji željenog događaja za klijenta izvodi se sa stepenom ucešća koji sami odaberete – od potpune uključenosti u sve segmente organizacije, do celokupne organizacije po sistemu ,,ključ u ruke”, gde mi preuzimamo celokupnu organizaciju, a vi samo dolazite na događaj.

  • Evento ima dugogodišnje iskustvo na polju organizacija svih vrsta proslava.
  • Evento tim zna kako da vaš specijalan dan učini izvandrednim, bilo da planirate malu proslavu ili slavite veliki događaj.
  • Brojni zadovoljni klijenti.
  • Više od 5 godina iskustva stvaranja uspomena.

Pošaljite nam upit za organizaciju događaja

    Ili direktno pozovite našeg specijalistu za organizaciju događaja: 064 969 99 69 | WhatsApp | Viber