biznismen pored automobila

Saveti za transport i doček učesnika seminara

Organizovanje seminara nije samo odabir sale za ugošćavanje zvanica, dekoracija i ketering. Da bi svi učesnici vašeg poslovnog okupljanja stigli bezbedno i na vreme, potrebno je obratiti pažnju na adekvatan prevoz do odredišta shodno njihovim potrebama, i na obezbeđivanje privatnog prostora za parking, kako bi im boravak i učešće na seminaru ostalo u dobrom sećanju.

Parking je obaveza domaćina

Ukoliko ste u položaju da putujete van zemlje zbog želje da lično dovedete nekog poslovnog partnera ili vi putujete na neki seminar, dobro se raspitajte o blizini i dostupnosti mesta na kom možete obezbediti svoj automobil.

Privatni parking na aerodromu je opcija koja će vam uspešno omogućava blagovremeno stizanje na let, izbegavanje gužvi u putu i zamorno čekanje za ukrcavanje u avion.

Parking je neizostavna stavka koju morate obezbediti svojim gostima, pa se preporučuje da prilikom zakupa same sale za seminar obratite pažnju poseduje li zgrada privatni parking. Ukoliko to nije slučaj (mada je retko), trebalo bi na nekom od obližnjih parkinga zakupiti mesto za pridošlice. 

Ništa ne bi pokvarilo utisak o boravku u nekoj zemlji ili upešno poslovno putovanje kao lutanje ulicama u potrazi za parking mestom, ili, još gore – kazna za nepropisno parkiranje. Budite pouzdan partner, i pokažite da ste vodili računa o svim njihovim potrebama.

automobili na parkingu

Omiljene su rent a car usluge

Rent a car servis pruža usluge prevoza putnika u Srbiji, a njihovi automobili mogu se voziti i po inostranstvu. Vozila su obično u veoma dobrom stanju, udobna i sigurna. Bogat vozni park i mogućnost iznajmljivanja automobila na duže vreme čine ovu uslugu jednom od omiljenih za prevoz po nekom stranom gradu.

Poslovni ljudi obično biraju vozila koja su moderno opremljena kako bi vožnja bila udobna i krajnje prijatna. Tako vozila moraju da poseduju wifi konekciju, bluetooth, multimedijalnu podršku, navigaciju kao i zatamnjena stakla – za potpunu diskreciju i sigurnost.

Moguće je iznajmiti i kola sa ličnim šoferom, što je idealno za poslovne prilike, kada se žuri na poslovni susret a tamo se treba pojaviti odmoran, svež i poželjno u najkraćem roku.

Limuzine za posebnu čast

Limo servisi obično raspolažu vozilima najnovijih generacija, poseduju bogat vozni park i profesionalne vozače koji garantuju udobno i bezbedno putovanje na bilo koje lokacije, i to po svim svetskim standardima. Limuzine koje su na raspolaganju obično pripadaju vozilima premijum, luksuzne, biznis ili ekonomske klase.

docek poslovnog partnera na aerodromu

Autobusi i mini busevi za brojnija društva

Višedecenijsko iskustvo u službi prevoza putnika kotira autobuse i mini buseve najviše na listi kada je u pitanju prevozno sredstvo za veće grupe ljudi. Prednosti vanlinijskog iznajmljivanja prevoza iz ove grupe je to što, po sopstvenom rasporedu možete menjati trasu puta, periode polazaka, ali ne odričući se komfora bez obzira na to koliko put traje.

Autobuski prevoz ili prevoz u mini busevima se smatra najjeftinijom opcijom, od svih navedenih prevoza, ali su udobnost i profesionalizam zagarantovani. Takođe, iznajmljivanje autobusa predstavlja najčešći vid prevoza za poslovna putovanja, seminare, konferencije, team building-e i druge programe u zemlji i inostranstvu.

Kombi sa vozačem za udoban i siguran put

Kombi prevoz putnika do svih gradova u zemlji, regionu i inostranstvu predstavlja idealan način transporta za manje grupe putnika (9-22). Kombi prevoz predstavlja tzv. uslugu “od vrata do vrata“ i garantuje komfornu i udobnu vožnju u moderno opremljenim vozilima na svim relacijama.

Prostran prtljažni prostor, udobna nagibna sedišta sa sigurnosnim pojasevima, klima, WiFi, LCD monitori sve je što vam je potrebno da putovanje vaših poslovnih partnera bude prijatno i opuštajuće bez obzira na kilometražu.

Kombije je verovatno i najlakše iznajmiti a voze ih isključivo iskusni vozači, koji poseduju sve neophodne međunarodne dozvole i licence.

Organizovanje prevoza spada u logističke tačke kojima se priprema za neki događaj. Razmotrite svoje mogućnosti i uporedite ih sa brojem i potrebama svojih zvanica na seminaru. 

Kako je svima u interesu da na seminaru nešto nauče, tako je bitno i da im destinacija na koju dolaze ostane u lepom sećanju. Dobro planiranim i organizovanim prevozom možete učiniti svoj seminar događajem godine za vaše partnere i zaposlene.

decor