Puna konferencijska sala

Najpoznatije svetske konferencije o zdravom životu

Zdravom načinu života, pravilnoj ishrani i nezi je veoma važno posvetiti svoju pažnju i usredsrediti se na što bolje razumevanje ovih aspekata i usvajanje saveta i preporuka stručnjaka, kako bi se pospešio opšti kvalitet života. Zbog toga je neophodno postojanje konferencija, sajmova i događaja koji će se baviti ovim oblastima i koji će na najbolji način ispromovisati prave vrednosti.

Cilj organizovanja ovakvih konferencija jeste razmena i unapređenje naučnih i stručnih znanja, iskustava, ideja i širenje dobre prakse među naučnicima i stručnjacima iz ovih oblasti, kako bi se na što bolji način dalje razvijali i unapredili ovi segmenti zdravlja. Na taj način uveliko se pomaže i u širenju svesti pojedinaca o važnosti i značaju zdravog života i sticanju zdravih životnih navika. 

Predstavljamo vam neke od najvećih i najpoznatijih konferencija posvećenih upravo ovim oblastima. 

World Nutrition Conference – Svetska konferencija o ishrani

Ishrana je neophodna za ljudski život, ali na sam kvalitet života utiče upravo i činjenica kakvu hranu svaki pojedinac konzumira. Zato je planirano da naredna, 29. po redu Svetska konferencija o ishrani, koja će se održati početkom sredinom juna 2020. godine u Sidneju, bude posvećena debatama stručanjaka iz ove oblasti koji bi trebalo da razgovaraju o svim najnovijim istraživanjima i izazovima u vezi ishrane. 

Ova konferencija pruža posebno mesto za sve registrovane dijetetičare, nutricioniste, zdravstvene radnike, istraživače i studente koji rade sa pojedincima na terenu, kako bi razmenjivali vizije i svoja razumevanja pred velikim brojem međunarodnih gledalaca. 

Na svakoj konferenciji, posebna pažnja se posvećuje i kompanijama koje se bave organskom proizvodnjom, s obzirom na to da proizvodi koji su organskog porekla igraju izuzetno važnu ulogu u pravilnoj ishrani, koju stručnjaci uveliko zastupaju. 

Cosmoprof North America (CPNA) – svetski priznat sajam lepote

Cosmoprof North America (CPNA) je vodeća izložba lepote u Americi, prepoznata po svom dinamičnom rastu i jedinstvenim programima koji otvaraju vrata novim trendovima i pravim vrednostima u ovoj oblasti. Događaj nudi celoj industriji kozmetike i lepote, priliku da se okuplje, uspostave nove veze i neguju međusobne saradnje.

CPNA služi kao prvobitna lansirna stanica za sve nove brendove lepote, uvodeći revolucionarne tehnologije, inovacije proizvoda i nove kanale za distribuciju, pakovanje i proizvodnju. 

Posebno se ističe značaj koji ima prirodna nega kože i preparati bazirani na prirodnim supstancama, koji su posebno blagotvorni za kožu i opšte su prihvaćeni u industriji lepote kao adekvatni činioci nege i brige o ovom ljudskom organu. 

MIkrofon u konferencijskoj sali

Global Conference on Health and Lifestyle

Svetska konferencija posvećena zdravlju i životnom stilu organizuje se sa ciljem da promoviše prave vrednosti u ovim oblastima i da razgovorima sa stručnjacima približi široj populaciji neke od najzastupljenijih zdravstvenih problema. Treća konferencija ovog tipa održana je tokom jula 2019. godine u Los Anđelesu. 

Na tribinama u okviru konferencije domaći stručnjaci, ali i važni gosti iz inostranstva, raspravljaju o mnogim temama, uključujući interakciju uma i tela i blagostanje pod uticajem ishrane, vežbanja, sna, metaboličkih poremećaja, mikrobioma, depresije, zavisnosti i mnogih drugih segmenata koji se tiču zdravlja i zdravog životnog stila.

International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Ova međunarodno priznata konferencija smeštena je u Glazgovu, a organizatori događaja su Institut za unapređenje zdravstvene zaštite i britanski medicinski časopis BMJ. U pitanju je neprofitna organizacija, koja uz pomoć vizionara, lidera i zdravstvenih radnika ima za cilj poboljšanje zdravlja pojedinaca i društava

BMJ, kao pružalac zdravstvenog znanja, pomaže lekarima i zdravstvenim organizacijama da poboljšaju medicinsku negu deljenjem svog znanja, stručnosti i tehnologije kako bi poboljšali međusobna iskustva.

Glavni cilj konferencije je da okupi zdravstvene radnike radi poboljšanja kvaliteta i sigurnosti u zdravstvenoj zaštiti. Ova konferencija pruža savršenu priliku za razmenu iskustava i znanja, uspostavljanje međunarodnih veza i učenje vrhunskih stručnjaka u prijateljskoj i kooperativnoj atmosferi u prelepom okruženju. 

U jednoj takvoj dinamičnoj industriji kao što je zdravstvena zaštita, očekivano je da postoji stalni tok novih inovacija koje potiču od raznih medicinskih istraživača, stručnjaka i drugih znalaca koji pružaju podršku zdravom načinu života.

Zbog toga je izuzetno važno postojanje ovakvih konferencija i događaja, gde stručnjaci iz celog sveta imaju priliku da se sretnu na jednom mestu, da se povežu sa svojim kolegama i prošire svoje vidike iz određene oblasti.

decor