Dva upakovana poklona sa cvećem

Korporativni pokloni – ideje koje možete imati na umu

Korporativne proslave su oduvek bile omiljeni događaji kod mnogih zaposlenih širom sveta. Proslave kojima se obeležavaju posebni uspesi neke kompanije su idealni povodi za razne dodele nagrada i poklona svim radnicima koji su svojim predanim radom i trudom učinili mnogo za svoju firmu.

Simbolični pokloni koji će zaposleni čuvati kao najlepše uspomene su oduvek bili omiljeni kod mnogih, zbog čega je njihov adekvatan odabir od velike važnosti u svim firmama i korporacijama širom sveta.

Postoji pregršt zanimljivih i kreativnih stvari koje mogu da se uzmu u obzir kada su u pitanju korporativni pokloni. Evo nekoliko interesantnih ideja koje mogu da vam budu od velike koristi prilikom odabira.  

#1 Albumi i ramovi za slike – najlepši simbolični pokloni

Najlepši pokloni su uvek bili oni koji, na simboličan način, podsećaju na neku divnu uspomenu. Jedna od najkreativnijih ideja jeste izrađivanje slika koje mogu biti poklon učesnicima na raznim korporativnim dešavanjima.

Fotografije zaposlenih i njihovih najlepših trenutaka provedenih u firmi mogu da se, na veoma kreativan način, poslažu u raznobojne albume za slike. Ispod svake fotografije, idealno je da se napišu jedinstveni opisi koji će da ulepšaju ovaj unikatan poklon.

Autentičan ram za slike od drveta, metala ili stakla, je takođe reprezentativan poklon za sve učesnike na jednom korporativnom dešavanju. U ramu može da stoji neka njihova posebna fotografija, ukoliko se ovaj poklon daje zaposlenima koji su dugo vremena u firmi. 

Albumi i ramovi za slike mogu da budu i idealni promotivni materijali koji će da sadrže logotip firme i koji će da podsećaju sve učesnike na fenomenalnu korporativnu proslavu kojoj su prisustvovali.

#2 Notesi, rokovnici i olovke – provereno dobri izbori

Neki od najpraktičnijih i najkorisnijih poklona koje možete pokloniti svim učesnicima na nekom korporativnom dešavanju su svakako notesi, rokovnici i olovke koji će da imaju lični pečat firme.

Upakovan rokovnik i olovka

Korice rokovnika i notesa mogu da budu izrađene od prirodne ili eko kože koja će da im da elegantan i prefinjen izgled. Ovakvi modeli mogu da budu izrađeni u raznim formatima i bojama. Takođe su idealni za logotip firme. 

Metalne hemijske olovke koje odlikuje kvalitet i dugotrajnost su idealni za brendiranje logotipa firme tehnikom laserske gravure. Smatraju se odličnim poklonima zahvaljujući tome što su veoma upotrebljive u svakoj kancelariji, učionici, domu, itd.

#3 Pakovanje belgijske čokolade – najukusniji poklon

Gotovo da ne postoji osoba na svetu koja ne uživa u prelepom ukusu slatkiša. Odabir pakovanja prave, belgijske čokolade za korporativni poklon je nešto što će veoma obradovati sve vaše učesnike na događaju.

Prikaz čokoladne bajadere kao poklon

Elegantan dizajn pakovanja sa logom firme ili nekom unikatnom porukom, već na prvi pogled obara s nogu. Kvalitetna i ukusna čokolada sa raznim dodacicma kao što su: lešnici, keks, kandirana narandža ili drugo voće, uvek će biti najukusniji i najlepši poklon mnogima koji svoj dan ne mogu da zamisle bez slične poslastice.

Osim čokolada, u obzir mogu da dođu i bombone, bajadere, keks, odnosno bilo koji slatkiši po vašem izboru koji će da izmame osmeh i zadovoljstvo svih učesnika i zaposlenih. 

Korporativni pokloni koji će oduševiti svakog kolegu ili poslovnog partnera, svakako su unikatne poslastice.

#4 Bežični zvučnici, punjači i slušalice – korisna tehnologija

Moderno društvo u 21. veku svoju svakodnevicu gotovo da ne može da zamisli bez korišćenja tehnologije. Neki od najkorisnijih i najželjenijih poklona na svetu su svakako: bežični zvučnici, punjači i slušalice.

Ovakva roba je podložna kvarovima, zbog čega je uvek poželjna kod mnogih ljudi širom sveta. Svako će se obradovati da dobije nove, kvalitetne slušalice koje neće prekidati, bežične zvučnike putem kojih će nesmetano da slušaju svoju omiljenu muziku, kao i punjače koji će brže i efikasnije da pune mobilne telefone. 
Ukoliko ste u mogućnosti da zaposlenima na nekom događaju ili korporativnoj proslavi omogućite neki od ovakvih poklona, budite sigurni da će ih sigurno obožavati i iskoristiti prvom prilikom.

decor