Devojke u beloj odeći se slikaju

Prostor za devojačko veče – saveti i ideje za odabir i uređenje prostora

Prostor za devojačko veče, odnosno njegov odabir, jedan je od najvažnijih elemenata svake devojačke večeri. Kao što svaki profesionalan organizator događaja zna – osim angažovanja na polju odabira idealnog prostora za ovu priliku, ključno je i urediti prostor za devojačko veče tako da se već na prvi pogled vidi čemu je ove večeri namenjen!

Organizacija devojačke večeri, naravno, podrazumeva i brigu o mnogim drugim elementima. Prostor za devojačko veče samo je jedna od njih. Zato je najbolje organizaciju ovako simboličnog i važnog događaja prepustiti profesionalnim organizatorima događaja.

Evento tim efikasnih stručnjaka za organizaciju događaja, ima godine iskustva u organizaciji najrazličitijih događaja, a organizacija proslava, kao što je devojačko veče, naša je specijalnost.  

Osim što nudimo profesionalnu organizaciju događaja, svima koji su zainteresovani rado dajemo i savete u vezi sa organizovanjem događaja. Odlično znamo koliko je prostor za devojačko veče važno odabrati i urediti na pravi način, pa u nastavku teksta imamo savete i ideje koji će vam sigurno pomoći na ovom zadatku.

Prostor za devojačko veče u skladu sa mladinim željama

Najčešće su kuma i mladine prijateljice one kojima se prepušta to da odaberu i urede idealan prostor za devojačko veče. Ipak, iako mlada, po običaju, ne treba da bira prostor za devojačko veče, ni da učestvuje u organizaciji devojačke večeri – ovo je njeno veče i treba da bude priređeno u skladu sa mladinim željama i ukusom

Prostor za devojačko veče zato birajte u skladu sa onim kako bi ga i sama mlada odabrala. Ukoliko mislite da bi želela da ovo veče provede sa drugaricama u klubu – dovoljno je da rezervišete mesto u istom, ali pre će biti da bi ona volela intimniju atmosferu i prostor koji služi samo za nju, njene najbliže drugarice i obeležavanje ove večeri.

Prostor za devojačko veče zato birajte tako da bude skladan mladinim željama i onome kako bi ona želela da njeno devojačko veče izgleda. Ukoliko smatrate da je mlada za provod do zore – prostor za devojačko veče trebalo bi da joj pruži mogućnost da se u njemu to i organizuje. Ako mislite da bi više uživala u devojačkoj večeri uz puno priče i smeha – onda je intimniji prostor (na primer, stan na dan) savršen za ovakvo devojačko veče.

Dekoracija za devojačko veče

Prostor za devojačko veče i broj gošći

Još jedan važan faktor koji bi trebalo da razmotrite pri odabiru prostora za devojačko veče jeste broj gošči koje će mu prisustvovati. Uglavnom se na devojačkim večerima broj gošći kreće u rasponu od 5 do 15, ali između ta dva broja postoji razlika u tipu prostora koji ćete odabrati. 

Zato birajte prostor za devojačko veče tako da bude taman nešto viši od “dovoljnog” u odnosu na broj gošći koji će ga posetiti ove posebne večeri. Sve devojke treba da imaju dovoljno prostora za sebe, važno je da im bude komforno i prijatno. Zato vodite računa o broju gošći prilikom odabira prostora i o tome da on bude lepo organizovan. 

Prostor za devojačko veče – saveti za uređenje i dekoraciju

I to na koji način ćete urediti prostor za devojačko veče zavisi od stila buduće mlade i onoga u čemu smatrate da će ona uživati. Sigurno nećete imati problema na ovom polju.

Na kraju krajeva – niste slučajno vi njena bliska drugarica, a verovatno i buduća kuma. 

Zato – upravo vi ćete najbolje znati kakav stil i ambijent devojačke večeri želi buduća mlada, a mi vas savetujemo da, za kakav god način uređenja i dekorisanja prostora da se odlučite, već na prvi pogled bude vidljivo da je reč o devojačkoj večeri. 

Bile to majice koje ćete uraditi za sve gošće devojačke večeri, a na kojima će se ona za buduću mladu posebno isticati, ili možda baloni čiji će natpisi naglašavati da je reč o devojačkoj večeri  – neka neki element na proslavi ističe šta se slavi.

Obično se za ovu svrhu biraju nežne, ženske boje za dekoraciju, pa prostor za devojačko veče odiše “devojaštvom” i predstavlja pravi, simbolični oproštaj od istog. 

Pri dekorisanju prostora ne zaboravite da živimo u eri društvenih mreža i da će budućoj mladi biti drago da objavi fotografije sa proslave, pa se potrudite da dekoracijom učinite to da prostor za devojačko veče bude fotogeničan i prelep.

Nema sumnje da ćete uz ove saveti usrećiti buduću mladu i odabrati najbolji prostor za devojačko veče. Ukoliko vam treba pomoć ili želite da nam u potpunosti prepustite organizaciju ovog važnog, devojačkog dana – uvek smo tu za vas – dovoljno je da nas kontaktirate

decor